Ai nevoie de:
- robot de bucatarie (fara el n-are sens sa te chinui...)
- un pahar inalt, tip sonda
- suc de rosii (depinde ce cantitate vrei sa prepari; pentru o persoana - 200 ml)
- 50 gr de masline verzi fara simburi
- 50 gr de masline negre fara simburi
- piper
- busuioc verde
- 2 lingurite ulei de masline
Ce faci:
- torni intr-un pahar suc de rosii cam trei degete
- transformi maslinele si busuiocul in pasta (separat cele verzi de cele negre!)
- freci pastele de masline cu uleiul (cite o lingurita)
- torni usor de toooot pasta verde in pahar (un deget)
- torni din nou suc de rosii (doua degete)
- torni usooor pasta de masline negre (un deget)
- repeti operatiunea pina termini ingredientele, cu mentiunea ca mereu stratul de suc de rosii trebuie sa fie dublu fata de cel de masline
- inchei apoteotic cu suc de rosii, peste care cerni stranutind niste piper si pui ca mot o frunzulita de busuioc.
Elegant si foarte buuun!
No comments:
Post a Comment